Become a Sponsor

Bliv en del af af min rejse mod målet om at blive den bedste OCR-løber på verdensplan

Har du eller din virksomhed lyst til at støtte mig i min jagt på trofæet til Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne i 2018? Vil I med som sponsor på min første tur til World’s Toughest Mudder, et 24-timers ekstremt forhindringsløb med 12 meters klippeudspring i Las Vegas’ ørken?


Som atlet søger jeg altid at finde mine grænser, og jeg er endnu ikke stødt på en udfordring, der var for stor.
For at kunne konkurrere med den absolutte elite og opnå maximal agilitet, deltager jeg i løb, der har til formål at presse mig til min grænse og frembringe den stærkeste side af mig selv. Løb, som de færreste, især kvinder, deltager i.
Det er en nødvendighed at konkurrere på højt plan i udlandet, såfremt man vil til tops i sporten, da det er her de største udfordringer samt hårdeste terræn findes. Eftersom mit mål er den absolutte top inden for OCR, er langt størstedelen af de planlagte løb i år således udenlandske og af høj udholdenhedsmæssig karakter.

 

ULRIKKE I MEDIERNE
Jeg har medvirket i flere indslag om OCR i radio og på podcast, blandt andet i Radio24syv i programmet Fitness M/K af muskelbiolog Anders Nedergaard. 

– Bacon & Burpees
– Radio24syv
– CBS Sports

Jeg arbejder for at få udbredt kendskaben til den fantastiske sport OCR er, og jeg er derfor altid åben for interviews og indslag til diverse medier og kanaler. Ikke mindst er det min pligt at forsøge at åbne op for at flere mennesker tør følge deres drømme og tro solidt på egne evner!

 

DET FÅR I UD AF DET
Med mulighed for langt mere synlighed fremadrettet både i sporten og i medier, vil I få jeres brand kommunikeret ud blandt et ressorcestærkt og aktivt publikum i en sport, der er kommet for at blive og som kun vokser sig større for hver eneste dag.

OCR er ekstremt publikumsvenligt, hvorfor det er et ideelt format for brandeksponering.
Ud over at støtte en aktiv livsstil, der fremmer både fysisk og mental udvikling i en sport, som inviterer alle til at være med,  har I mulighed for at blive trænet som virksomhed af en af de mest dedikerede danske atleter. Jeg tilbyder personlig træning til gengæld for støtte i min sport, samt oplæg om motivation og dedikation, som ikke alene bruges i sportsligt øjemed, men som er direkte overførbart til præstationer i en virksomhed.

Dertil tilbydes virksomhedsarrangementer som OCR team building, hvor du kommer tættere på dine kollegaer end nogensinde. Skab en unik relation til dine medarbejdere, dine kollegaer og din chef, når I bliver udfordret fysisk og mentalt, og skal arbejde sammen gennem fysiske udfordringer, som I ikke møder i dagligdagen. Jeg garanterer jer en dag I sent vil glemme, og som I ikke ville have været foruden!
Kunne I tænke jer at tage det årlige firmaløb til et nyt niveau? Suppler eller udbyt DHL-stafetten med et forhindringsløb, og lad mig træne jer op til den sjoveste og vildeste oplevelse på året! Følelsen når I krydser målstregen og I som kollegaer og kammerater har kravlet gennem mudderet, løftet hinanden over murene, og hjulpet hinanden gennem løbet i en blanding af sved og latter er uerstattelig!

 

 

“THERE’S NOTHING YOU CAN’T DO!”
Jeg arbejder sideløbende med mit atletliv målrettet på at destruere den negative selvopfattelse, der hersker blandt unge i samfundet i dag. Jeg brænder for at overbevise især unge om, at man er i stand til meget mere, end man tror. Ved overvindelse af fysisk udfordring nedbrydes mentale barrierer, og troen på egen evne vokser i flere plan end blot det fysisk opgaveorienterede. Empoverment er et af de stærkeste værktøjer til udvikling af selvtillid og ambition hos mennesker, og det er netop denne positive tilgang, jeg baserer min træning af andre på.

 

Ring og få en snak om mulighederne for partnerskab tlf.: +45 28 55 66 27
Eller kontakt mig på mail: info@ulrikkeevensen.dk