EvenU OCR training

Et nyt år og en nyhed, jeg har glædet mig til at dele med jer!

 

Jeg er pr. d. 2. februar certificeret personlig træner, og jeg tilbyder fra dags dato personlig træning.

Som jeg har nævnt et par gange, arbejder jeg altid ud fra det udgangspunkt at der ikke er noget jeg ikke kan. Det er netop denne tilgang til træning og til livet selv, jeg ønsker at kunne videregive til andre.

screen-shot-2017-01-01-at-16-25-32

Glæde efter Carinas første OCR-løb.

Jeg har selv udviklet mig ekstremt som atlet, det seneste år jeg har været i sporten, og jeg er et levende bevis på, at du kan hvad du vil. For bare et år siden var det længste jeg havde løbet 12 km, og jeg hadede at løbe. Jeg har altid været glad for at træne og for at være aktiv, men jeg havde ingen erfaringer med OCR overhovedet inden oktober 2015.

  I dag har jeg deltaget både ved EM og VM i OCR og har løbet flere OCR halvmarathons samt et marathon (45 km) med 100 forhindringer. Jeg har deltaget i 25 OCR-løb alene i 2016, hvor jeg flere gange har formået at placere mig som nr. 1 i min aldersgruppe og nr. 5 overall.

 

Jeg træner selv for at blive en bedre atlet, men også fordi jeg finder en utroligt stor glæde ved træningen, selve processen og rejsen til målet. Træning giver mig energi hver eneste dag, og jeg elsker at sætte mål for hvert enkelt træningspas, og inden for hver træningsform, det værende løb, svømning, styrketræning eller forhindringstræning.

  Jeg er altid motiveret for at yde mere og bedre end sidst, og jeg elsker at opleve hvordan jeg rykker mig, uanset hvor lidt det er for hver træning.

Ved træning bliver jeg klogere på mig selv og på min egen krop og min kunnen.

Dertil overrasker jeg mig selv gang på gang, når jeg sætter mig selv nye udfordringer og klarer dem.

 

Jeg har et brændende ønske om at videregive den stærke tro jeg har på mig selv til andre, og motivere dem til at sætte mål for sig selv og turde kæmpe for at opnå dem.

 

13937839_1160261210679256_1616048669365950309_o

Min fars første OCR-løb, 63 år.

Mange mennesker er bange for at kaste sig ud i nye ting, bange for at følge deres drømme, store som små, fordi de frygter at fejle. Dette er heller ikke noget jeg selv kan sige mig fri for at bekymre mig om en gang imellem. Men holder frygten for at fejle os tilbage fra at arbejde på vores mål, så fratager vi os selv chancen for at leve det liv vi drømmer om. Det kan lyde sentimentalt og poetisk, men det er meget simpelt.

  Jeg tror personligt ikke meget på talent. Jeg tror på at nogle mennesker er genetisk bygget til at være bedre til en sportsgren, og at nogle mennesker er født med en stærkere psyke og en mentalitet, der gør at de er bedre til at få udført det arbejde, der skal til, for at nå et givent mål. Omvendt er jeg overbevist om, at man gennem hårdt arbejde kan opnå alt. Nogle mennesker har bedre forudsætninger eksempelvis i form af flere ressourcer, men ingen er uden muligheder. Det handler udelukkende om, hvor meget du vil det, og hvor meget du tror på dig selv.

Giver man op på forhånd, fordi der måske er andre, der som udgangspunkt er bedre stillet end én selv til at kunne opnå samme mål, har man tabt. Fokuserer man derimod udelukkende på egen situation og på personlige mål, og er man villig til at arbejde hårdt og gøre, hvad der kræves i den givne situation man er i, vil man med tiden nå i mål. Det er svært at besejre den, der aldrig giver op. Netop derfor, slår hårdt arbejde altid ”talent”.

 

It’s hard to beat someone who never quits

 

Der findes ingen bedre følelse end at indse, at man kan ting man ikke troede at man var i stand til. At imponere og overraske sig selv. Det er selvforstærkende og opløftende, og det er noget alle har brug for at opleve, især i et samfund, hvor vi gør alt for at stille andre tilfredse og passe ind, fordi vi aldrig rigtig ved om vi er gode nok.
Der er brug for mere selvtillid blandt folk i dag. Mere tro på egne evner. Mere lyst til at udfordre sig selv i tanken om, at man vil og kan lykkes, frem for at holde sig tilbage af frygten for det modsatte. Vi skal turde tage flere chancer og tro på, at det vil ende godt, fordi vi inderst inde ved, at vi kan.

14468566_1200343280004382_977548355640937540_o

Toughest Race ved Carinas side.

Jeg vil hjælpe dig med at nå dertil, hvor du ikke blot inden for træning, men i din dagligdag og i din tilgang til alting har en større tro på dig selv og tør kaste dig ud i nye ting, fordi du ved at dit potentiale er større end det, du selv kender til.

  Frem for blot at påstå, at du er i stand til mere end du er bevidst om, vil jeg lade dig overbevise dig selv om det, gennem træning, der flytter dine grænser og samtidig motiverer dig til at yde dit bedste – som vil vise sig, at være mere end du går og tror.

 

Jeg vil være med dig, både når det er let som en leg, og når livet presser på og du får lyst til at smide håndklædet i ringen. Ingen er perfekte, men vi kan hjælpe hinanden til at blive stærkere, og med mig som din coach, vil du aldrig stå alene.

 

14567564_1132960006795071_7829602067061905035_o

Carina overvandt sin frygt for vand, og besejrede Toughest København!

Det er ikke kun din nabo, din veninde eller din familie, der kan opnå ekstraordinære ting, det liv er også for dig.

 

Anyone can become a winner – even you!

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *