The Team

K-Laser Scandinavia

K-Laser Scandinavia er min hovedsponsor og er et firma jeg kan takke stort for udbedring af skader og mindre skavanker jeg har haft de seneste år. Laserterapi er en af de mest effektive skadebehandlinger samtidig med at være 100% smertefrit. Jeg har tidligere døjet med skinnebensbetændelse, men ved hjælp af K-Laser har jeg fået bugt med det, og det er uden tvivl det redskab jeg har haft størst glæde af i behandling af alt fra mindre ødemer til betændelsestilstande. K-Laser er helt uundværligt for mig, da jeg ud over at have direkte adgang til behandling herhjemme kan have et professionelt værktøj med mig på alle mine udenlandsrejser til større mesterskaber, hvor optimal restitution og en skadefri krop er altafgørende! Jeg er utroligt taknemmelig for at have K-Laser Scandinavia som en del af mit team, ikke alene grundet produktet, som er uundværligt for mig, men lige så meget grundet Claus Walther, der står bag firmaet, som bare er et fantastisk menneske, altid er positiv og hjælpsom!

 

Reborn

Reborn er en af Danmarks førende OCR-løb og ud over at stable udfordrende løb på banen, er de blandt de få løbsarrangører, som både selv bygger forhindringer og samarbejder med andre europæiske forhindringsbyggere. Reborn har haft deres signaturforhindringer med til EM, hvor de blev kendt for at være blandt de hårdeste på banen. Jeg er derfor overbevist om, at jeg gennem mit samarbejde med Reborn har de bedste forudsætninger for at forbedre min forhindringsteknik og agilitet. Reborn har deres eget forhindrings-setup i Slangerup, hvorfra de afholder løbende afholder åbne træninger for interesserede løbere, og hvor jeg vil bruge en del af min tid på forberedelse til den kommende sæson. Ejerne af Reborn brænder for OCR og for at bygge fede forhindringer og skabe de bedste løbsoplevelser, hvorfor jeg er stolt over at have dem som en del af mit team og ikke mindst kunne være med til at præge OCR fremadrettet.

 

2XU Danmark

2XU Danmark er min tøjsponsor og et mærke, jeg har løbet i lige siden mit første OCR-løb. Det er mig derfor en stor ære nu at arbejde med 2XU Danmark som et del af mit team.

2XU er kompressionstøj i den højeste kvalitet og et brand jeg stoler 100% til alle mine løb, kolde som varme. Kompressionen sørger for at blodtransporten optimeres omkring de arbejdende muskler, hvilket især er vigtigt under længere løb eller når der indgår vand, hvilket der gør i størstedelen af alle OCR-løb. Tøjet drænes lynhurtigt, og på trods af at det er tyndt materiale, holder det én varm, netop grundet kompressionsteknologien. Dertil er kompression helt genial til hurtig restitution. Jeg bærer i min hverdag sjældent andet end træningstøj, og samarbejdet er derved helt perfekt for mig, da jeg nu kun behøver at bekymre mig om at skifte mellem trænings- og restitutionstøj og derved konstant være klar på at arbejde. Især 2XU MCS Elite serien er jeg ekstremt begejstret for, da denne kompressionsserie har indvævet gumminet til ekstra muskelstøtte ved forlår og læg. For mig kan jeg virkelig mærke forskellen mellem denne serie og andre kompressionsmærker, især på mine længste og hårdeste ture – her sværger jeg til MCS Elite!

 

VJ Sport

VJ Sport er min sponsor inden for OCR-sko og trailsko. Jeg opdagede det finske mærke i foråret 2016, hvor jeg anskaffede mig mit første par VJ Sport Irock. Jeg løb alle mine træningsture og konkurrencer i skoene, og da de blev slidt ned anskaffede jeg mig Irock 2 uden at tøve. Faktisk var jeg så overbevist om, at det var skoen at jeg gik så langt som at skaffe modellerne hjem fra hhv. Sverige og Norge.

Skoene har et helt fantastisk greb, da sålen er lavet af Butyl gummi, et materiale der nærmest er ”klæbrigt” at røre ved, når skoene er rene. Det betyder at man netop får en følelse af at klæbe til sten og andet hårdt og glat materiale, når man løber i dem. Skoen har samtidig et Fit-lock system som betyder, at skoen kan strammes bedre ind ved svangen og samtidig beskytter ved at have en gummibelægnig på ydersiden ved dette stykke. Skoene føles som sidder de limet til foden, da den sidder tæt alle steder, og får man trådt skævt bliver svangen ikke beskadiget. Jeg kan vitterligt ikke mærke at jeg har skoene på og dertil drænes de hurtigt for vand, hvilket er alfa omega, når man skal løbe både lange trailture og konkurrencer i dem. Det er uden tvivl de bedste sko jeg endnu har eget, og jeg er beæret over at være en del af Team VJ!

 

kuhrefysio-din-sportsklinik1Kurefysio

Kuhrefysio er min sponsor og samarbejdspartner inden for fysioterapi og præstationsudvikling. Samarbejdet med Kuhrefysio er indgået med det formål at forbedre min fysik ud fra analyser af min krop og muskelsymmetri. Ud over at lægge et arbejde i min sportslige udvikling, sikrer Kuhrefysio mig ligeledes en optimal restitution mellem mine hårde træningspas og konkurrencer ved manuelle behandlinger i form af sportsmassage og led- og muskelmanipulation. Jeg har det seneste år pådraget mig forskellige unødige skader, hvilket Mette Kuhre skal hjælpe mig til at undgå i fremtiden, gennem mere intelligent træning samt mobilisering og stabilisering af udsatte og oversete muskulaturer i netop min sport. Mette Kuhre er lige så engageret i min udvikling, som jeg selv er, og det betyder alverden for mig, at samarbejdet mellem mig og min behandler er tæt, og jeg ved at vi vil samme vej. Jeg har gennem tiden benyttet mig af en del forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer, som ikke har kunnet møde forventninger, men Kuhrefysio er professionelle på et helt andet niveau. Klinikken er let at komme i kontakt med, min behandler giver på konkrete værktøjer frem for nødløsninger og arbejder helhjertet med mig frem mod målet om at blive en langt bedre atlet, ikke blot på kort men også på længere sigt. Jeg sætter stor pris på det arbejde Mette Kuhre lægger i min udvikling, og jeg vil til hver en tid anbefale klinikken til andre, da jeg kan garantere en personlig og professionel behandling.

 

Clif Bar

Clif is my nutrition sponsor and provides me with bars, blocs and gels, all I need for my training and long endurance competitions. All of Clif’s products are made with sustainable organic ingredients, baked with renewable energy and packed in environmentally friendly packaging, while tasting amazing – what’s not to love about that? Clif doesn’t only deliver great tasting products of high quality, they are determined to reduce their environmental footprint in everything they do, while they’re at it. This makes it a perfect company for me to work with and support.

The Clif Bars I use as a quick and easy energy source on the go. In transitional moments between workouts or on the move, the bar comes in handy as a natural way to restore your energy reserves compared to a lot of the easy accessible “on the go” unhealthy foods.  The Shot Energy Gel and the Bloks Energy Chews will be used during long training sessions and especially on my endurance competitions like the longer OCR races. I love having gels and chews to alternate between, so I don’t have to solely rely on either liquid or solid nutrition while racing. This is crucial for the longer endurance events where you want some options to choose between.